Visie en missie

Hierboven een filmpje van 1 van mijn leraren

Onze geschiedenis

 

Vanuit mijn interesse voor een optimale gezondheid en natuurlijke geneeswijzen. Ben ik in contact gekomen met de Thaise Yogamassage therapie. Ook vanuit het idee dat de westerse geneeskunde niet altijd een passend antwoord heeft door de symptomatische aanpak. Tijdens de opleiding blijkt dat een wonderlijke samenhang van het menselijke lichaam ook een holistische aanpak vereist. Veel klachten blijken van binnenuit te ontstaan. dat is iets wat we eigenlijk altijd al wisten. Deze klachten blijken dan ook te genezen wanneer ze van binnenuit worden aangepakt.

 

Klachtgerichte therapie

De Thaise Acupressuurbehandeling  icm  Thaise Yogamassage  en Osteothai  stelt ons hiertoe in staat. Door zijn concept is het een zeer efficiënt middel tegen allerlei stress gerelateerde klachten. In Thailand is het de oudste geneeswijze.  Ook in mijn praktijk maak ik het mee dat bepaalde klachten op een natuurlijke wijze kunt genezen, door er vanuit te gaan dat het veroorzaakt is door een bepaalde mate van stress. In bepaalde gevallen zijn operaties voorkomen en konden mensen van hun medicijnen. Iets wat zeer wenselijk is

Ontspanningsmassage

Naast dat de Thaise Yogamassage een klachtgerichte therapie is, is het daarnaast door zijn diepe werking zeer ontspannend. Maar het heeft dus ook een preventief karakter..

Onze missie en visie

De visie van Thaimar

De mens helpen zich gezonder te voelen, zodat hij zichzelf kan herstellen en weer in contact kan komen met zijn gevoel. Het streven is een integratie van de oosterse geneeswijze met de westerse. In het oosten vindt men vaak wel antwoord op ziektes die in het westen niet of niet adequaat verholpen kunnen worden.

Marco_Thaise_Yogamassage

Missie van Thaimar

Thaimar is het beste tegen chronische stress en pijnklachten. Door professioneel gegeven massages ondersteund door voedingsadviezen, yoga oefeningen en meditatie is de Thaise yogamassage een eeuwenoud totaalconcept. Dit concept is voor gezondheidsbevordering, verzuimpreventie en reintegratie.
Door regelmatige toepassing kunnen veel ziektes voorkomen worden. Het streven is dus ook een toename van de preventieve geneeskunde. Dit is de manier om ziektekosten te verlagen.

 

 

Wat doen we

Frequente Vragen ( FAQ)

Zijn de behandelingen/massages pijnlijk

Zijn de behandelingen/massages pijnlijk

Moet ik een handdoek meenemen
Is het met kleding aan ?
Worden de behandelingen vergoedt door de verzekeraar
Hoelang duurt een behandeling
Welke klachten worden behandeld ?

Na jarenlang intensieve fysiotherapie en belandde ook in het revalidatiecentrum. ten gevolge van een ongeluk . Door deze alternatieve aanpak kan ik iedereen die te maken heeft met (chronische) pijnklachten Marco van harte aanbevelen om eens een dergelijke behandeling te gaan proberen. Gewoon doen!!”

Barbara, feb 2015

Wat een geweldige stretch is Thaise Massage. Een schouder waar RSI in zat en nooit meer helemaal kon bewegen, is met de THaise Stretch massage van Marco Timmers helemaal losgekomen! Een geweldige ervaring!! Marco werkt met handen en voeten en laat mij mijn probleem met die schouder eruit ademen. In en Uit en de stretch wordt steeds krachtiger en opeens laat het lichaam de verkramping los! Je voelt de spier stretchen op een natuurlijke manier! Mooi Werk hoor! Zonder over de grenzen van mijn lichaam te gaan!!!! Helemaal LOS ook nog na enkele dagen!!! Thanks xxxx!"

Marian, feb 2015

De massages van Marco doen er echt toe. Ze helpen mij ontspannen maar verhelpen ook mijn blokkades (klachten) in schouders, nek en armen. Voor dat ik met de massages bij Marco begon had ik last van een minder goed gehoor en de eerste tekenen van RSI. Ik ga nu elke week en die regelmaat zorgt er voor dat ik me weer echt vitaal voel!

Tolja, maart 2016

Contact

(+31) 06-45794721

marco@thaimar.nl

 

Openingstijden

Ma -Di-Woe — 9:15u – 11:45u
Do-Vrij — 9:15u – 17:30u
Avonduren evt op afspraak

Verlaatstraat 10 , 4812 AM
Breda, Nederland

Share This
Call Now Button