Visie en missie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

De visie van Thaimar

De mens helpen zich gezonder te voelen, zodat hij zichzelf kan herstellen en weer in contact kan komen met zijn gevoel. Het streven is een integratie van de oosterse geneeswijze met de westerse. In het oosten vindt men vaak wel antwoord op ziektes die in het westen niet of niet adequaat verholpen kunnen worden.

Marco_Thaise_Yogamassage

Missie van Thaimar

Thaimar is het beste tegen chronische stress en pijnklachten. Door professioneel gegeven massages ondersteund door voedingsadviezen, yoga oefeningen en meditatie is de Thaise yogamassage een eeuwenoud totaalconcept. Dit concept is voor gezondheidsbevordering, verzuimpreventie en reintegratie.
Door regelmatige toepassing kunnen veel ziektes voorkomen worden. Het streven is dus ook een toename van de preventieve geneeskunde. Dit is de manier om ziektekosten te verlagen.

Vanuit mijn interesse voor een optimale gezondheid en natuurlijke geneeswijzen. Ben ik in contact gekomen met de Thaise Yogamassage therapie. Ook vanuit het idee dat de westerse geneeskunde niet altijd een passend antwoord heeft door de symptomatische aanpak. Tijdens de opleiding blijkt dat een wonderlijke samenhang van het menselijke lichaam ook een holistische aanpak vereist. Veel klachten blijken van binnenuit te ontstaan. dat is iets wat we eigenlijk altijd al wisten. Deze klachten blijken dan ook te genezen wanneer ze van binnenuit worden aangepakt.

De Thaise Yogamassage therapie stelt ons hiertoe in staat. Door zijn concept is het een zeer efficiënt middel tegen allerlei stress gerelateerde klachten. In Thailand is het de oudste geneeswijze en wordt het niet voor niets in ziekenhuizen toegepast. Dit zou in het Westen naar mijn mening ook heel wenselijk zijn. Ook in mijn praktijk maak ik het mee dat bepaalde klachten op een natuurlijke wijze kunt genezen, door er vanuit te gaan dat het veroorzaakt is door een bepaalde mate van stress. In deze gevallen zijn operaties voorkomen. Iets wat zeer wenselijk is. Naast dat de Thaise Yogamassage een klachtgerichte therapie is, is het daarnaast door zijn diepe werking zeer ontspannend. In die zin is het een preventieve massage..[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]
[/vc_column][vc_column]
[/vc_column][vc_column]
[/vc_column][/vc_row]

Call Now Button