[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Workshop: Eerste kennismaking met Thaise Massage , voeding volgens 5 elementen , meditatie en yoga oefeningen

Voor iedereen die wat meer wil weten over de Thaise Massage en in relatie tot meditatie en voedingsleer .
Doelstelling: leren masseren volgens Thaise Massage principes, meditatie en voedingsleer 

In de workshop leer je een paar thaise massagetechnieken. Je leert wat over de meditatie en wat over de voedingsleer volgens de 5 elementen.  Thaise massage , meditatie/yoga en voeding vormen een 3 eenheid. Je leert dat een Thaise Massage heel wat meer inhoudt dan een gewone massage.  Het zal heel wat vooroordelen wegnemen. En je leert wat een Thaise Massage en al die technieken met je kan doen. Je leert wat over het preventieve karakter van de Thaise Massage. De beste methode om te leren is nogal tijd ervaren, voelen.  Kortom : je gaat ervaren dat een Thaise Massage een zeer goed alternatief is bij chronische (sport)blessures. Je gaat voelen dat Thaise Massage heel goed voor je gezondheid is je weerstand verhoogt, je vitaler maakt en je ziektes en blessures zal voorkomen.

Hetgeen je tijdens deze workshop leert kan niet gezien worden als vervanging van een therapeutische Thaise Massagebehandeling. Het is wel een goede aanvulling op een behandeling. Het dient met name om te worden toegepast  in huiselijke kring, bijvoorbeeld bij partner, kinderen of vrienden, maar ook bij jezelf.  Meditatietechnieken en vergroting van de kennis op het gebied van gezonde voeding zal je eigen levensstijl verbeteren.

Mensen in het Westen hebben soms vooroordelen over bijvoorbeeld Thaise Massages . Mensen zijn vaak bang voor aanrakingen. Mensen denken bij aanraking al snel aan erotiek en leggen het daarom al vaak in een bepaalde hoek.  Men heeft weinig kennis van preventieve geneeskunde. Men weet al wel meer over dat genezing en ziek maken interne processen zijn. Maar dan houdt het vaak op. Men besteedt veel liever aandacht aan het uiterlijke. men vergeet dat Thaise Massage, meditatie en ook voeding , yoga, methoden zijn die juist wel aandacht aan die interne processen besteden. Met deze methoden kunnen we verkeerde interne cycli te lijf gaan en zullen we meer invloed kunnen uitoefenen op evt ziektes ed.

Het leuke is om de deelnemers is contact te laten komen met de Thaise massage in een ongedwongen sfeer met anderen.

Hoe ziet de workshop eruit?
De workshop zal in eerste instantie 1 dagdeel in beslag nemen. verdeeld over 3 weken.
Tijdens de workshop zal de rugmassage in ieder geval aan de orde komen. Bij de rugmassage komen allerlei technieken aan de orde die ook elders op het lichaam kunnen worden toegepast.  Ik zal u wat beginselen meegeven over de meridianen. Ik zal u wat beginselen meegeven van de Traditionele Chinese Geneeskunde en

De algemene richtlijnen van de workshop.
Tijdens de workshop krijgt u informatie over wat massage nu eigenlijk met het lichaam doet en achtergrond informatie over Thaise Massage.

Wanneer:
Zaterdag van 10.00 tot 15.30. Of op een dinsdagavond van 19u tot 22.30u  Bij voldoende belangstelling volgen datums.

Overig:
Kosten: 80- euro, een evt reader, koffie en thee inbegrepen.

Inschrijven :

zie emailadres[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share This
Call Now Button