Unesco

Erkenning voor de Thaise Massage als werelderfgoed

Thaise Massage een erkende leer

 De Unesco-commissie stemde ,medio december 2019  ermee in om Nuad Thai te vermelden als een “immaterieel cultureel erfgoed” tijdens haar bijeenkomst in Bogotá, Colombia. Zie volkskrant : volkskrant archief

Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud. Van oorsprong Indiaas, is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich bevrijd. Dit holistische idee – onverbrekelijke verbinding van lichaam en geest – heeft zijn wortels in het boeddhisme. De Thaise massage is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie.

 

Bij massages wordt in Nederland veel aan wellness en ontspanning gedacht. Maar Thaise Yogamassage is een traditionele geneeskundeHet is eigenlijk een alternatief voor fysiotherapie . De Thaise Massage wordt toegapst in traditionel;e ziekenhuizen in Thailand.

De afbeelding hierboven is een oude muurschildering van Thaise Massage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Our At Home Therapy Guide

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.

Contact

(+31) 6-45794721

marco@thaimar.nl

 

Openingstijden

Di – woe — 9:15 – 12:00
Do  — 9.15 – 17:30 ( om de week)
Vrij — 9,30 – 17.30 u

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 91513

Share This
Call Now Button