Thaise Yogamassage

Thaise Yogamassage is een gift voor lichaam en geest. Yogamassage uitgevoerd door een gediplomeerd Therapeut

Voorbeeld van een Thaise Yogamassage

In de video is een Thaise Yogamassage advanced te zien . De video is van Ralf Marzen, van wie ik les heb gehad.

Waarom voor een Thaise Yogamassage bij Thaimar ?

Door regelmatig een Thaise Yogamassage te ondergaan krijgt men het gevoel steeds losser in het lichaam  te zitten, zowel fysiek als mentaal. Door regelmatig bij Thaimar een Thaise Yogamassage te nemen . wordt u vitaler en wordt u minder vatbaar voor ziekten

 

Marco is een gediplomeerd therapeut in de Thaise Yogamassage.Ook is hij aangesloten bij het CAT en RBCZ. Dit staat garant voor de kwaliteit 

w

Chat met een expert

Lukt een chat niet, probeer het met een whatsapp, sms, telefoon of email of boek online

Wat kunt u verwachten bij uw eerste afspraak

Thaimar heeft een aantal locaties. Op dit moment wordt het meeste gebruik gemaakt van de thuispraktijk.  We kunnen altijd gebruik maken van de locatie : “Yogacentrum Yogasite , dr Struijckenstraat”, indien gewenst. 

 

Uitgebreide Intake

Bij de eerste afspraak, bouw ik tijd in voor een intake. Vaak stuur ik na de eerste afspraak een uitgebreide intakeformulier op. Die kunt u invullen en naar ons toe mailen. Met dit formulier kan ik het probleem, en allerlei achterliggende problemen, of probleempjes goed in kaart brengen. Dit is een belangrijk onderdeel van de holistische aanpak.  Naast de Intake is er ook de eerste behandeling. Ook de behandeling zal zoveel mogelijk 60 min in beslag nemen. Dat ligt aan de duur van de intake. 

Plan van aanpak ( incl uitleg)

Ontspanningsmassage of Therapeutische behandeling .

Thaise Yogamassage kan prima worden gebruikt als ontspanningsmassages. Men kan dan kiezen voor een indicentele , of regelmatige Thaise Yogamssages. De Plan van aanpak spitst zich dan meer toe op de massage van die dag. Vaak met de focus op bepaalde gebieden Maar blijft een ontspanningsmassage. Heeft men een bepaalde klacht of aandoening, bijvoorbeeld migraine, dan wordt het  Therapeutische Behandelingen. De Thaise Yogamassage maakt dan vaak onderdeel uit van een combi met Thaise Acupressuur en/of Osteothai

Tijdens de eerste behandeling/massage zal ik de voorlopige plan van aanpak met u bespreken en voor zover mogelijk ook de aantal behandelingen.

Plan van aanpak bij therapeutische behandelingen

Plan van aanpak wordt besproken bij de pagina’s van betreffende klacht.  De Thaise Yogamassage kan vaak onderdeel uitmaken van een therapeutische behandeling. Dit geheel in afstemming met de klant. Zie hiervoor betreffende pagina’s

Duur van de behandeling

De duur is afhankelijk van de ernst en hoelang de behandelde er mee loopt.  . Lichaamsspanningen maken een lichaam beetje bij beetje vaster.  met Thaise Yogamassage Therapie hier veel aan kan doen. En zodoende veel flexibeler worden en blijven. Daardoor kan men de vitaliteit verhogen.

Maatwerk, iedereen is uniek

Iedereen is uniek. Niet 1 migraine is hetzelfde. Zo ook bij RSI en frozen shoulders. Er zijn altijd meerdere aanpakken, soorten behandelingen mogelijk. Ik zal veel varieren. De meest succesvolle behandeling zal ik ook het meeste bij u toepassen. Maar vaak is variatie juist goed. 

De massage, de behandeling

De behandeling vindt plaats op een mat. Bij uitzondering kan daarvan worden afgeweken.

De laatste is oprolbaar en overal mee naar toe te nemen.Thaise Yogamassage is een combi van een drukpuntmassage en lichamelijke strekkingen .
Op de mat kunnen makkelijk allerlei strekkingen worden uitgevoerd. Tijdens de strekkingen worden allerlei massagetechnieken uitgevoerd op de energiebanen. Er komt zodoende meer ruimte en blokkades worden opgeheven. Daardoor kan de energie vrijelijk stromen. De energie wordt zodoende weer in balans gebracht.
Door regelmatig een Thaise Yogamassage te ondergaan krijgt men het gevoel steeds losser in het lichaam te zitten. Zowel fysiek als mentaal. Ook wordt men energieker. Zo kan de kans op ziekte zeer klein.

Het is een vrij intensieve en actieve massage. Het is onvermijdelijk dat deze op een mat wordt uitgevoerd.
De druk die wordt uitgeoefend is vrij stevig, maar wordt ook als aangenaam ervaren. Daar waar sprake is van een blokkade kan het wat gevoelig zijn. Afhankelijk van de klachten kunnen meerdere sessies nodig zijn.
Deze vorm van massage is ook de enige die in bepaalde Thaise ziekenhuizen wordt toegepast.

Tijdens de behandeling heeft u zoveel mogelijk soepele kelding aan. De drukpuntmassage, ( Thaise Acupressuur behandeling ), deze kan stevig zijn. Door mijn ervaring zal ik zelden over uw grenzen heen gaan. De Thaise Yogamassage is iets milder alsook de Osteothai. Naar gelang de klachten, zal ik vaak keizen voor een combi. In overleg met u kan ik kiezen voor alleen de Acupressuur of Osteothai.

 

Voorwaarden en Privacy

Na jarenlang intensieve fysiotherapie en belandde ook in het revalidatiecentrum. ten gevolge van een ongeluk . Door deze alternatieve aanpak kan ik iedereen die te maken heeft met (chronische) pijnklachten Marco van harte aanbevelen om eens een dergelijke behandeling te gaan proberen. Gewoon doen!!”

Barbara, feb 2015

Wat een geweldige stretch is Thaise Massage. Een schouder waar RSI in zat en nooit meer helemaal kon bewegen, is met de THaise Stretch massage van Marco Timmers helemaal losgekomen! Een geweldige ervaring!! Marco werkt met handen en voeten en laat mij mijn probleem met die schouder eruit ademen. In en Uit en de stretch wordt steeds krachtiger en opeens laat het lichaam de verkramping los! Je voelt de spier stretchen op een natuurlijke manier! Mooi Werk hoor! Zonder over de grenzen van mijn lichaam te gaan!!!! Helemaal LOS ook nog na enkele dagen!!! Thanks xxxx!"

Marian, feb 2015

De massages van Marco doen er echt toe. Ze helpen mij ontspannen maar verhelpen ook mijn blokkades (klachten) in schouders, nek en armen. Voor dat ik met de massages bij Marco begon had ik last van een minder goed gehoor en de eerste tekenen van RSI. Ik ga nu elke week en die regelmaat zorgt er voor dat ik me weer echt vitaal voel!

Tolja, maart 2016

Contact

(+31) 645794721

marco@thaimar.nl

 

Openingstijden

Ma – Di —Woe  9:00u – 12:00u
Do – Vrij — 9:00u – 17:30pm
Avonduren  — evt in Afspraak. 

Thaimar

Thaimar, Verlaatstraat 10
Breda, 4812 AM

Share This
Call Now Button