Thaise Yogamassage op de mat

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hoe wordt de Thaise Yogamassage uitgevoerd?

De Thaise Yogamassage op de mat wordt uitgevoerd op een futon of een speciale Thaise massage mat.
De laatste is oprolbaar en overal mee naar toe te nemen.
Op de mat kunnen makkelijk allerlei strekkingen worden uitgevoerd. Tijdens de strekkingen worden allerlei massagetechnieken uitgevoerd op de energiebanen. Er komt zodoende meer ruimte en blokkades worden opgeheven. Daardoor kan de energie vrijelijk stromen. De energie wordt zodoende weer in balans gebracht.
Door regelmatig een Thaise Yogamassage te ondergaan krijgt men het gevoel steeds losser in het lichaam te zitten. Zowel fysiek als mentaal. Ook wordt men energieker. Zo kan de kans op ziekte zeer klein.

Het is een vrij intensieve en actieve massage. Het is onvermijdelijk dat deze op een mat wordt uitgevoerd.
De druk die wordt uitgeoefend is vrij stevig, maar wordt ook als aangenaam ervaren. Daar waar sprake is van een blokkade kan het wat gevoelig zijn. Afhankelijk van de klachten kunnen meerdere sessies nodig zijn.
Deze vorm van massage is ook de enige die in bepaalde Thaise ziekenhuizen wordt toegepast.

 

Mat3 Thaise YogaMassage

Welke klachten?

De Thaise Yogamassage is zowel ontspannend , preventief, als therapeutisch. Het verschil is dat bij een preventieve ontspanningsmassage gewoon met veel variaties over het hele lichaam gemasseerd wordt. Bij een Therapeutische Massage wordt de focus meer gelegd op de klacht  Hierbij wordt nogal eens Thaise Acupressuur toegepast. Allerlei klachten kunnen worden weggenomen, Voor opsomming van de klachten verwijs ik u terug naar de homepage. Door de blokkades op te ruimen worden de spanning, pijn en/of bewegingsbeperking minder.
In het algemeen zegt men ook dat klachten waartegen in het westen geen remedie bestaat, dat Thaise Yogamassage daarvoor een oplossing kan bieden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button