Thaise Voetmassage.

Thaise Yogamassage is een gift voor lichaam en geest. Yogamassage uitgevoerd door een gediplomeerd Therapeut

Voorbeeld van een Thaise Voetmassage

In de video is een Thaise Voetmassage advanced te zien .

Waarom voor een Thaise Voetmassage bij Thaimar ?

Door regelmatig een Thaise Voetmassage te ondergaan krijgt men het gevoel dat de spanning vermindert, zowel fysiek als mentaal. Door regelmatig bij Thaimar een Thaise Voetmassage te nemen . wordt u vitaler en wordt u minder vatbaar voor ziekten

 

Marco is een gediplomeerd therapeut in de Thaise Yogamassage.Ook is hij aangesloten bij het CAT en RBCZ. Dit staat garant voor de kwaliteit

w

Chat met een expert

Lukt een chat niet, probeer het met een whatsapp, sms, telefoon of email of boek online

Wat kunt u verwachten bij uw eerste afspraak

Thaimar heeft een aantal locaties. Op dit moment wordt het meeste gebruik gemaakt van de thuispraktijk.  We kunnen altijd gebruik maken van de locatie : “Yogacentrum Yogasite , dr Struijckenstraat”, indien gewenst. 

 

Uitgebreide Intake

Bij de eerste afspraak, bouw ik normaliter tijd in voor een intake. Vaak stuur ik na de eerste afspraak een uitgebreide intakeformulier op. Maar ingeval een voetenmassage is dat niet noodzakelijk

Plan van aanpak ( incl uitleg)

Thaise Voetmassage als ontspanningsmassage  .

Thaise Voetmassage kan prima worden gebruikt als ontspanningsmassage. Een plan van aanpak is dan niet noodzakelijk

zie ook website :Yogamassage

Maatwerk, iedereen is uniek

Iedereen is uniek. Niet 1 migraine is hetzelfde. Zo ook bij RSI en frozen shoulders. Er zijn altijd meerdere aanpakken, soorten behandelingen mogelijk. Ik zal veel varieren. De meest succesvolle behandeling zal ik ook het meeste bij u toepassen. Maar vaak is variatie juist goed.

De massage, de behandeling

Wat is:

De Thaise Voetenmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam zou activeren. Bij de Thaise voetenmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetenmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen..

Hoe wordt het uitgevoerd:

De Thaise voetenmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen. Eventueel kan de opwarmfase voor de voetenmassage voorafgegaan worden door een voetenbad. Dit voetenbad is al relaxed en zorgt er al voor dat men uit zijn hoofd kan geraken. Het is vaak een ideaal moment voor de intake.

 Daarna volgen lichte knedingen en acupressuur met stokjes. De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. De voetzoel wordt in deze visie gezien als de spiegel van het lichaam. Door acupressuur met een massagestokje uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd. Deze massage wordt vaak als aangenaam ervaren. Sommige mensen voelen tintelingen en prikkels. In sommige gevallen kan een (lichte) pijnprikkel voelbaar zijn dit zou wijzen op een blokkade van de energiestroom. Door deze punten zacht aan te drukken en te masseren zou een blokkade kunnen worden verminderd of opgeheven. De gewenste duur van deze massage is een uur. Maar het kan ook eventueel in 30 minuten.

Hoe wordt het ervaren:

Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien. Doordat in deze visie het lichaam tijdens een voetmassage volledig gestimuleerd wordt zouden er afvalstoffen vrijkomen, wat emoties los zou kunnen maken.

 

Voorwaarden en Privacy

Na jarenlang intensieve fysiotherapie en belandde ook in het revalidatiecentrum. ten gevolge van een ongeluk . Door deze alternatieve aanpak kan ik iedereen die te maken heeft met (chronische) pijnklachten Marco van harte aanbevelen om eens een dergelijke behandeling te gaan proberen. Gewoon doen!!”

Barbara, feb 2015

Wat een geweldige stretch is Thaise Massage. Een schouder waar RSI in zat en nooit meer helemaal kon bewegen, is met de THaise Stretch massage van Marco Timmers helemaal losgekomen! Een geweldige ervaring!! Marco werkt met handen en voeten en laat mij mijn probleem met die schouder eruit ademen. In en Uit en de stretch wordt steeds krachtiger en opeens laat het lichaam de verkramping los! Je voelt de spier stretchen op een natuurlijke manier! Mooi Werk hoor! Zonder over de grenzen van mijn lichaam te gaan!!!! Helemaal LOS ook nog na enkele dagen!!! Thanks xxxx!"

Marian, feb 2015

De massages van Marco doen er echt toe. Ze helpen mij ontspannen maar verhelpen ook mijn blokkades (klachten) in schouders, nek en armen. Voor dat ik met de massages bij Marco begon had ik last van een minder goed gehoor en de eerste tekenen van RSI. Ik ga nu elke week en die regelmaat zorgt er voor dat ik me weer echt vitaal voel!

Tolja, maart 2016

Contact

(+31) 645794721

marco@thaimar.nl

 

Openingstijden

Ma – Di —Woe  9:00u – 12:00u
Do – Vrij — 9:00u – 17:30pm
Avonduren  — evt in Afspraak. 

Thaimar

Thaimar, Verlaatstraat 10
Breda, 4812 AM

Share This
Call Now Button