Traditionele Thaise Massage op de tafel.

Behandeling bij Thaimar neemt de pijn weg.

Een voorbeeld van Osteothai & dynamische thaise massage

In de video zie je voorbeeld van Osteothai. Osteothai technieken en principes pas ik veel toe naast Thaise Acupressuur bij behandeling van klachten. Zie ook de website van mijn leraar : Osteothai Thierry Bienfassant

Waarom Osteothai en waarom bij Thaimar ?

Door onderzoek is aangetoond dat in 90% van de gevallen stress 1 van de grootste veroorzaker is van klachten. Osteothai en Thaise Acupressuur toepassen bij stress gerelateerde klacht is zeer helend.

Thaise Acupressuur en zeker in combinatie met Osteothai en Thaise Yogamassage staat garant voor een succesvolle behandeling. Bij Thamar kunt u terecht voor zo’n behandeling.

w

Chat met een expert

Lukt een chat niet, probeer het met een whatsapp, sms, telefoon of email of boek online

Wat kunt u verwachten bij uw eerste afspraak

Thaimar heeft een aantal locaties. Op dit moment wordt het meeste gebruik gemaakt van de thuispraktijk.  We kunnen altijd gebruik maken van de locatie : “Yogacentrum Yogasite , dr Struijckenstraat”, indien gewenst. 

 

Uitgebreide Intake

Bij de eerste afspraak, bouw ik tijd in voor een intake. Vaak stuur ik na de eerste afspraak een uitgebreide intakeformulier op. Die kunt u invullen en naar ons toe mailen. Met dit formulier kan ik het probleem, en allerlei achterliggende problemen, of probleempjes goed in kaart brengen. Dit is een belangrijk onderdeel van de holistische aanpak.  Naast de Intake is er ook de eerste behandeling. Ook de behandeling zal zoveel mogelijk 60 min in beslag nemen. Dat ligt aan de duur van de intake. 

Plan van aanpak, de duur ( incl uitleg)

Traditionele Thaise Massage op de tafel

De Traditionele Thaise massage kan in plaats van op de grond ook op de tafel worden uitgevoerd.  Weliswaar is de massage dan wat beperkter in zijn beweging, minder dynamisch dan op de mat.  Meestal wordt hij uitgevoerd bij mensen die het fysiek niet wordt toegestaan een massage op de mat te krijgen of voor wie de afstand te groot is om op de mat op de grond te gaan liggen. Bijvooorbeeld mensen met reuma, artrose ed. Of ook mensen waarbij op de mat op de grond liggen net een stap te ver is.

Deze massage leent zich bij uitstek voor de statische vorm van Thaise Massage, de Wat-Po stijl. Deze wordt dan uitgevoerd op een stevige elektrische tafel, die in hoogte verstelbaar is. Dit is noodzakelijk voor de masseur om bepaalde technieken met een goede lichaamshouding uit te kunnen voeren. Bijvoorbeeld bij een zithouding kan de tafel naar beneden worden gesteld, zodat de masseur in een goede positie kan komen ten opzichte van de gemasseerde.

Ook een verschil is dat de tafel kleiner is dan de mat. Dus op de gemasseerde kan minder strekkingen worden uitgevoerd. Er kan zowel een ontspannings massage als een therapeutische op worden uitgevoerd. Bij deze massage hebben zowel de masseur als de gemasseerde soepele kleding aan.

Voor de rest maakt het niet zoveel verschil uit

Maatwerk, iedereen is uniek

Iedereen is uniek. Niet 1 migraine is hetzelfde. Zo ook bij RSI en frozen shoulders. Er zijn altijd meerdere aanpakken, soorten behandelingen mogelijk. Ik zal veel varieren. De meest succesvolle behandeling zal ik ook het meeste bij u toepassen. Maar vaak is variatie juist goed. 

De massage, de behandeling

De behandeling vindt plaats op een mat. Bij uitzondering kan daarvan worden afgeweken. Tijdens de behandeling heeft u zoveel mogelijk soepele kelding aan. Het is een drukpuntmassage, ( Thaise Acupressuur behandeling ), deze kan stevig zijn. Door mijn ervaring zal ik zelden over uw grenzen heen gaan. De Thaise Yogamassage is iets milder alsook de Osteothai. Naar gelang de klachten, zal ik vaak keizen voor een combi. In overleg met u kan ik kiezen voor alleen de Acupressuur of Osteothai. 

Voorwaarden en Privacy

‘’ Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/''

Na jarenlang intensieve fysiotherapie en belandde ook in het revalidatiecentrum. ten gevolge van een ongeluk . Door deze alternatieve aanpak kan ik iedereen die te maken heeft met (chronische) pijnklachten Marco van harte aanbevelen om eens een dergelijke behandeling te gaan proberen. Gewoon doen!!”

Barbara, feb 2015

Wat een geweldige stretch is Thaise Massage. Een schouder waar RSI in zat en nooit meer helemaal kon bewegen, is met de THaise Stretch massage van Marco Timmers helemaal losgekomen! Een geweldige ervaring!! Marco werkt met handen en voeten en laat mij mijn probleem met die schouder eruit ademen. In en Uit en de stretch wordt steeds krachtiger en opeens laat het lichaam de verkramping los! Je voelt de spier stretchen op een natuurlijke manier! Mooi Werk hoor! Zonder over de grenzen van mijn lichaam te gaan!!!! Helemaal LOS ook nog na enkele dagen!!! Thanks xxxx!"

Marian, feb 2015

De massages van Marco doen er echt toe. Ze helpen mij ontspannen maar verhelpen ook mijn blokkades (klachten) in schouders, nek en armen. Voor dat ik met de massages bij Marco begon had ik last van een minder goed gehoor en de eerste tekenen van RSI. Ik ga nu elke week en die regelmaat zorgt er voor dat ik me weer echt vitaal voel!

Tolja, maart 2016

Contact

(+31) 645794721

marco@thaimar.nl

 

Openingstijden

Ma – Di —Woe  9:00u – 12:00u
Do – Vrij — 9:00u – 17:30pm
Avonduren  — evt in Afspraak. 

Thaimar

Thaimar, Verlaatstraat 10
Breda, 4812 AM

[

Share This
Call Now Button