Traditionele Thaise Massage op de tafel

[vc_row][vc_column][rev_slider_vc alias=”slider7″ title=”Thaise Massage Therapie”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Traditionele Thaise Massage op de tafel

De Traditionele Thaise massage kan in plaats van op de grond ook op de tafel worden uitgevoerd.  Weliswaar is de massage dan wat beperkter in zijn beweging, minder dynamisch dan op de mat.  Meestal wordt hij uitgevoerd bij mensen die het fysiek niet wordt toegestaan een massage op de mat te krijgen of voor wie de afstand te groot is om op de mat op de grond te gaan liggen. Bijvooorbeeld mensen met reuma, artrose ed. Of ook mensen waarbij op de mat op de grond liggen net een stap te ver is.

Deze massage leent zich bij uitstek voor de statische vorm van Thaise Massage, de Wat-Po stijl. Deze wordt dan uitgevoerd op een stevige elektrische tafel, die in hoogte verstelbaar is. Dit is noodzakelijk voor de masseur om bepaalde technieken met een goede lichaamshouding uit te kunnen voeren. Bijvoorbeeld bij een zithouding kan de tafel naar beneden worden gesteld, zodat de masseur in een goede positie kan komen ten opzichte van de gemasseerde.

Ook een verschil is dat de tafel kleiner is dan de mat. Dus op de gemasseerde kan minder strekkingen worden uitgevoerd. Er kan zowel een ontspannings massage als een therapeutische op worden uitgevoerd. Bij deze massage hebben zowel de masseur als de gemasseerde soepele kleding aan.

Voor de rest maakt het niet zoveel verschil uit.[/vc_column_text][vc_column_text]I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button