Hierboven een filmpje van 1 van mijn leraren

Therapeut Thai Healing and Acupressure Treatments

 

Van 2015 tot en met juli 2017. Heb ik de opleiding tot therapeut in THAT  genoten ,  (= Thai healing en Accupressure Treatments ) . Na al natuurgeneeskundig therapeut te zijn.  Deze opleiding heb ik genoten bij mijn Thaise leraar  Kung Naphat Paesuwan  van dhmannamai. Hier heb ik belangrijke procollen geleerd  over migraine, frozen shoulders , carpaal Tunnelsyndroom , knieproblemen , lage rug en heupklachten . Zie website :dhammanamai 

Na deze opleding blijf ik ben ik masterclasses bij Kung blijven volgen .

Verder volg ik om het jaar een week opleiding bij Noam Tyroler.

 

Therapeut Thaise Yogamassage ( Thaidee Nieuwegein van 2011 – 2014

Vanuit mijn interesse voor een optimale gezondheid en natuurlijke geneeswijzen. Ben ik in contact gekomen met de Thaise Yogamassage therapie. Ook vanuit het idee dat de westerse geneeskunde niet altijd een passend antwoord heeft door de symptomatische aanpak. Tijdens de opleiding blijkt dat een wonderlijke samenhang van het menselijke lichaam ook een holistische aanpak vereist. Veel klachten blijken van binnenuit te ontstaan. dat is iets wat we eigenlijk altijd al wisten. Deze klachten blijken dan ook te genezen wanneer ze van binnenuit worden aangepakt. Als Therapeut in Thaise Yogamassage ben je tevens een natuurgeneeskundig therapeut. Zie website: Thaidee

Osteothai ( sinds 2016 )

Bij Thierry Bienfassant van Thaitherapy volg ik een paar weken per  jaar verschillende opledingen binnen de osetothai. Zie website Osteothai/

Tot 2011

Tot 2011 heb ik enkele certificaten behaald in Thaise  Massage bij Ann Kuylaars in Breda. Daarna ben ik verschillende opledingen tot therapeut gaan volgen  

Docenten

Docenten vanwie ik opleiding genoten heb  

  • Tirza Bottema ( eigenarsess Thai Dee )
  • Noam Tyroler ( Thaise Acupressuur)
  • Ralf Marzen ( Thai/Holistic Pulsing and dynamice massage)
  • Bob Haddad ( sensitive and massage by feet; founder of Thai healing Allianze int)
  • Kung naphat Peasuwan ( Royal Thai Massage )
  • Thierry Bienfassant  (Thai Therapy , school of Thai Dynamic en Osteothai 

Over mij

Ik ben Marco Timmers en in 2008 jaar kwam ik erachter dat mijn doel ergens lag. Altijd heb ik gevoeld dat ik iets met mijn handen had. Nu ben ik een natuurgeneeskundig therapeut en heb ik inmiddels  verschillende certificaten en diploma’s behaald te hebben in de Thaise Yogamassage, Thaise Acupressuurbehandelingen en  Osteothai.  Als Therapeut in Thaise Massages kun je je blijven ontwikkelen . Het is een way of living . Er zijn zoveel goede leraren die je steeds verder op je pad kunnen begeleiden. Deze opleidingen blijf ik zowel volgen in Europa als in Thailand. Het gevolg is dat de massages steeds efficiënter worden en ik steeds zwaardere klachten kan genezen. Ook klachten waarvan men in Europa vaak denkt dat er niet zoveel meer aan te doen is.

Marco_Thaise_Yogamassage

het begin

Vanuit mijn interesse voor een optimale gezondheid en natuurlijke geneeswijzen. Ben ik in contact gekomen met de Thaise Yogamassage therapie. Ook vanuit het idee dat de westerse geneeskunde niet altijd een passend antwoord heeft door de symptomatische aanpak. Tijdens de opleiding, tot natuurgeneeskundig therapeut, blijkt dat een wonderlijke samenhang van het menselijke lichaam ook een holistische aanpak vereist. Veel klachten blijken van binnenuit te ontstaan. dat is iets wat we eigenlijk altijd al wisten. Deze klachten blijken dan ook te genezen wanneer ze van binnenuit worden aangepakt.

Thaimar is het beste tegen chronische stress en pijnklachten. Door professioneel gegeven massages ondersteund door voedingsadviezen, yoga oefeningen en meditatie is de Thaise yogamassage een eeuwenoud totaalconcept. Dit concept is voor gezondheidsbevordering, verzuimpreventie en reintegratie.
Door regelmatige toepassing kunnen veel ziektes voorkomen worden. Het streven is dus ook een toename van de preventieve geneeskunde. Dit is de manier om ziektekosten te verlagen.

 

 

Wat doen we

Aangesloten

Als Therapeut Thaise Massage aangesloten bij  : Thai Healing Allianz International… 

Natuurgeneeskundig-therapeut-Thaise-Yoga-Massage

Frequente Vragen ( FAQ)

Zijn de behandelingen/massages pijnlijk

Zijn de behandelingen/massages pijnlijk

Moet ik een handdoek meenemen
Is het met kleding aan ?
Worden de behandelingen vergoedt door de verzekeraar
Hoelang duurt een behandeling
Welke klachten worden behandeld ?

Na jarenlang intensieve fysiotherapie en belandde ook in het revalidatiecentrum. ten gevolge van een ongeluk . Door deze alternatieve aanpak kan ik iedereen die te maken heeft met (chronische) pijnklachten Marco van harte aanbevelen om eens een dergelijke behandeling te gaan proberen. Gewoon doen!!”

Barbara, feb 2015

Wat een geweldige stretch is Thaise Massage. Een schouder waar RSI in zat en nooit meer helemaal kon bewegen, is met de THaise Stretch massage van Marco Timmers helemaal losgekomen! Een geweldige ervaring!! Marco werkt met handen en voeten en laat mij mijn probleem met die schouder eruit ademen. In en Uit en de stretch wordt steeds krachtiger en opeens laat het lichaam de verkramping los! Je voelt de spier stretchen op een natuurlijke manier! Mooi Werk hoor! Zonder over de grenzen van mijn lichaam te gaan!!!! Helemaal LOS ook nog na enkele dagen!!! Thanks xxxx!"

Marian, feb 2015

De massages van Marco doen er echt toe. Ze helpen mij ontspannen maar verhelpen ook mijn blokkades (klachten) in schouders, nek en armen. Voor dat ik met de massages bij Marco begon had ik last van een minder goed gehoor en de eerste tekenen van RSI. Ik ga nu elke week en die regelmaat zorgt er voor dat ik me weer echt vitaal voel!

Tolja, maart 2016

Contact

(+31) 06-45794721

marco@thaimar.nl

 

Openingstijden

Ma -Di-Woe — 9:15u – 11:45u
Do-Vrij — 9:15u – 17:30u
Avonduren evt op afspraak

Verlaatstraat 10 , 4812 AM
Breda, Nederland

Share This
Call Now Button