Over mij:

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]

Over mij : van Controller naar Natuurgeneeskundig Therapeut in de Thaise Yogamassage[dt_gap height=”5″ /]

Ik ben Marco Timmers en zeven jaar geleden kwam ik erachter dat mijn doel ergens lag. Altijd heb ik gevoeld dat ik iets met mijn handen had. Na verschillende certificaten en diploma’s behaald te hebben in de Thaise Yogamassage ben ik erachter gekomen dat je als Natuurgeneeskundig Therapeut je steeds verder kunt ontwikkelen in de Thaise Yogamassage. Er zijn zoveel goede leraren die je steeds verder op je pad kunnen begeleiden. Deze opleidingen blijf ik zowel volgen in Europa als in Thailand. Het gevolg is dat de massages steeds efficiënter worden en ik steeds zwaardere klachten kan genezen. Klachten vaak waarvan men in Europa vaak denkt dat er niet zoveel meer aan te doen is.[dt_gap height=”5″ /][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text][dt_gap height=”20″ /]

Natuurgeneeskundig-therapeut-Thaise-Yoga-Massage

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Opleiding in Breda.[dt_gap height=”5″ /]

Ik ben zeven jaar geleden, begonnen met een cursus Thaise Voetmassage in Breda bij Ann Kuijlaars.  Het ei van Columbus was ontdekt. Het voelde goed en dus ging ik bij Ann meerdere cursussen volgen, namelijk de Traditionele Thaise Massage op de tafel en de Thaise Stoelmassage. .[dt_gap height=”10″ /]

Opleiding Thai Dee.[dt_gap height=”5″ /]

Hierna ben ik,  in 2011,  de 3 jarige opleiding tot Therapeut in de Thaise Yogamassage gaan volgen bij Thai Dee te Nieuwegein. Dit is een hbo gecertificeerde opleiding te Nieuwegein ( zie yogamassage.nl) . Na 1 jaar heb ik het diploma “Preventief Thais Yogamasseur behaald. Een jaar later behaalde ik het certificaat Thaise Acupressuur van Noam Tyroler.

In 2014 kwam ik in het bezit van het diploma Natuurgeneeskundig Therapeut in de Thaise Yogamassage.[dt_gap height=”10” /]

Docenten Thaise Yoga Massage

Tijdens de opleiding Thai Dee heb ik opleiding gehad van de volgende leraren :

  • Tirza Bottema ( eigenarsess Thai Dee )
  • Noam Tyroler ( Thaise Acupressuur)
  • Ralf Marzen ( Thai/Holistic Pulsing and dynamice massage)
  • Bob Haddad ( sensitive and massage by feet; founder of Thai healing Allianze int)
  • Kung naphat Peasuwan ( Royal Thai Massage )

Opleiding Therapeutic Healing Acupressure Treatments ( THAT) ( nov 2015- juli 2017.

Na opleiding Thaidee ben ik verder gaan met deze opleiding van Kung Naphat Peasuwan bij Dhammanamai te Belgie . In Juli 2017 ben ik therapeut geworden in Thaise Acupressuur behandelingen. Met deze opleiding heb ik me toegelegd yoy het behandelen van diverse chronische aandoeningen. : zoals frozen shoulders, migraine, burnout, knie artrose, en allerlei andere lage rug en knie problemen.

Overige opleidingen ( vanaf nov 2015)

Na mijn diploma Thai Dee (juni 2014) ben ik me verder gaan ontwikkelen , naast de opleiding THAT, in Osteothai of dynamic Thai Massage bij Thierry Bienfasant. Ook volg ik regelmatig bijscholingen bij Thai Dee, zoals .

De osteothai of dynamic Thai Massage volg ik via verschillende opleidingen ondermeer in Belgie. .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Praktijk[dt_gap height=”5″ /]

Tijdens mijn opleiding bij Thaidee ben ik gestart met mijn praktijk THAIMAR eind december 2013. Deze beoefen ik op 2 rustige locaties :

– bij fysiotherapie praktijk Vandermaas/Stevens Ginnekenweg 159

– bij het yogacentrum Yogasite, Dr Struijckenstraat 165 Breda.

Er is altijd wel een tijdstip te vinden op deze locaties. AIs het onmogelijk op deze locaties tot een afspraak te komen, dan is het mogelijk een afspraak te maken op mijn huispraktijk.[dt_gap height=”10″ /]

Aangesloten:[dt_gap height=”5″ /]

Als Natuurgeneeskundig therapeut in de Thaise Yogamassage heb ik me aangesloten bij :[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

[dt_gap height=”130″ /]

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner]
[/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Natuurgeneeskundig-therapeut-Thaise-Yoga-Massage

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button