Rsi en Stress gerelateerde klachten 

Onderzoek toont aan dat meer dan 90% van de klachten, zoals RSI,  stress gerelateerd zijn. Dwz dat de meeste klachten voortkomen door chronische stress.  Thaise Yogamassage is een uitstekend middel tegen de chronische stress en zijn klachten.

Veel van dit soort klachten wordt door de Westerse geneeskunde vaak symptomatisch aangepakt en al dan niet met behulp van medicijnen.

Hieronder enkele specifieke klachten waarbij Thaise massage Therapie zijn aanpak bewezen heeft.

De klachten zijn dan ook vaak chronisch te noemen. Door Thaise massage Therapie kan dus ook medicijnen gebruik worden tegengegaan.

RSI en Tennisarmen

RSI zijn klachten als gevolg van herhaalde bewegingen. Dit laatste in combinatie met een verkeerde werkhouding, bepaalde vorm van stress zoals werkdruk, overwerk hebben als gevolg dat er RSI kan ontstaan  Deze klachten ontstaan dan ook vaak in werksituaties.

Rsi klachten zijn goed aan te pakken met Thaise massage Therapie. In combinatie met 1 of meerdere acupressuur protocollen is op korte termijn verbetering, cq genezing van de klachten mogelijk. De lengte van het behandelproces hangt ondermeer af van de ernst dan de klacht. ..

Het is een heel andere aanpak dan we in het westen kennen . Maar dit is een heel efficiente behandeling. Dus blijf er niet mee lopen en kom langs.

Tijdens de behandeling van RSI klachten kan gekeken worden of er aan de houding gewerkt moet worden in combinatie met yoga oefeningen die men makkelijk thuis kan doen. De yoga oefeningen kunnen er voor zorgen dat er meer ruimte in onszelf blijft ontstaat en blijft bestaan zodat we beter bewust zijn van bijvoorbeeld  een goede houding achter de computer.

 Hieronder een voorbeeld van een elleboog protocol van Noam Tyroler: