Parkinson

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Parkinson

Onderzoek in Amerika, toont aan dat door intensieve massage therapie, waaronder Thaise Yogamassage Therapie valt, verbetering van de effecten geconstateerd wordt bij mensen met Parkinson.

Naast Intensieve massage therapie hoort ook yoga, meditatie, zwemmen, dansen tot de groep die negatieve effecten bij Parkinson tegengaat. Let wel verbetering in negatieve effecten is niet hetzelfde als genezen. Dit in tegenstelling bij RSI, waar wel genezing geconstateerd wordt. Maar verlichting kunnen bieden aan mensen met Parkinson, hun fysieke achteruitgang tegengaan met Thaise Yogamassage therapie  is al heel belangrijk. Thaise YogamassageTherapie, is een combinatie van massage en lichte yogastrekkingen. Ook meditatie kan worden meegenomen tijdens de therapie.

Ook mijn ervaring, in mijn praktijk, is dat bij Parkinsonpatienten door Thaise Yogamassage stilstand in de achteruitgang bij Parkinson geconstateerd wordt. Oftewel heb ik ook geconstateerd dat de Thaise Yogamassage een effectief middel is in behandeling van de bijwerkingen bij de ziekte van parkinson.

In de behandeling van Parkinsonpatienten kies ik vaak voor 1 behandeling van per week. Daarbij moedig ik ze zoveel mogelijk beweging ( fietsen of wandelen) en yoga oefeningen aan. Intensievere behandeling is eigenlijk gewenst maar dat is vrij kostbaar.

zie ook een interessante  homeopathische kijk op parkinson via : www.infowebweistra/parkinson-alternatief.htm.

Een aanvullend alternatief zorgverzekeringspakket is echt niet nodig. Bij 1 behandeling per week, blijkt zo’n pakket , qua premie en bijbetalingen duurder te zijn dan als je het zelf betaalt.  Dat komt ook doordat behandeling via zorgverzekeraar iets duurder zijn en er meer tijd in rekening wordt gebracht, bij thuisbehandelingen.

Opmerking: de therapie treedt niet in plaats van medicijnen , maar is complementair.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”23130″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button