Frozen shoulder.

Behandeling bij Thaimar neemt de pijn weg en zorgt voor een structurele verbetering

Voorbeeld van een Frozen Shoulder behandeling

In de video is een Thaise Acupressuur behandeling te zien van een frozen shoulder. De video is van Noam Tyroler, 1 van mijn leraren.

Waarom voor een Frozen Shoulder bij Thaimar ?

Door onderzoek is aangetoond dat in 90% van de gevallen stress 1 van de grootste veroorzaker is van klachten. Frozen Shoulder is een stress gerelateerde klacht.

Thaise Acupressuur en zeker in combinatie met Osteothai en Thaise Yogamassage staat garant voor een succesvolle behandeling. Bij Thamar kunt u terecht voor zo’n behandeling.

w

Chat met een expert

Lukt een chat niet, probeer het met een whatsapp, sms, telefoon of email of boek online

Wat kunt u verwachten bij uw eerste afspraak

Thaimar heeft een aantal locaties. Op dit moment wordt het meeste gebruik gemaakt van de thuispraktijk.  We kunnen altijd gebruik maken van de locatie : “Yogacentrum Yogasite , dr Struijckenstraat”, indien gewenst. 

 

Uitgebreide Intake

Bij de eerste afspraak, bouw ik tijd in voor een intake. Vaak stuur ik na de eerste afspraak een uitgebreide intakeformulier op. Die kunt u invullen en naar ons toe mailen. Met dit formulier kan ik het probleem, en allerlei achterliggende problemen, of probleempjes goed in kaart brengen. Dit is een belangrijk onderdeel van de holistische aanpak.  Naast de Intake is er ook de eerste behandeling. Ook de behandeling zal zoveel mogelijk 60 min in beslag nemen. Dat ligt aan de duur van de intake. 

Plan van aanpak, de duur ( incl uitleg)

Tijdens de eerste behandeling zal ik de voorlopige plan van aanpak met u bespreken en voor zover mogelijk ook de aantal behandelingen.

Plan van aanpak

In en rondom de schouder is er sprake van veel (spier)spanning. De nek, schouder en rondom het schouderblad worden eerst goed aangepakt. Daarna worden specifieke punten behandeld. Vaak meerdere keren. Bij elke keer laat het een beetje los en komen we steeds dieper. Ook de rug en arm komen goed aan de orde. Juist zo’n uitgebreide behandeling heeft effect. Tijdens behandeling van het hele komen we veel pijnlijke gebieden tegen. Dit is de bevestiging dat een frozen shoulder niet slechts een locaal probleempje is. Juist door een vaak herhaalde behandeling kan het proces tot staan gebracht worden, zo niet omgekeerd worden. De Thaise Yogamassage is ideaal voor deze klacht, door op veel plaatsen de spanning weg te nemen en de schouder weer los te maken. Vaak kan een operatief ingrijpen worden voorkomen.

Duur van de behandeling

De duur is afhankelijk van de ernst en hoelang de behandelde er mee loopt. Men moet denken aan 3 maanden , min 1 behandeling per week. Daarin kan treedt  al veel verbetering op. Elke frozen shoulder is anders. Een frozen shoulder is een laatste druppeltje van opgebouwde spanningen ( misschien in een periode van jaren.) . Lichaamsspanningen maken een lichaam beetje bij beetje vaster.  met Thaise Yogamassage Therapie hier veel aan kan doen. En zodoende veel flexibeler worden en blijven. Daardoor kan men de vitaliteit verhogen.  zie voor een voorbeeld Frozen shoulder

Maatwerk, iedereen is uniek

Iedereen is uniek. Niet 1 migraine is hetzelfde. Zo ook bij RSI en frozen shoulders. Er zijn altijd meerdere aanpakken, soorten behandelingen mogelijk. Ik zal veel varieren. De meest succesvolle behandeling zal ik ook het meeste bij u toepassen. Maar vaak is variatie juist goed. 

De massage, de behandeling

De behandeling vindt plaats op een mat. Bij uitzondering kan daarvan worden afgeweken. Tijdens de behandeling heeft u zoveel mogelijk soepele kelding aan. Het is een drukpuntmassage, ( Thaise Acupressuur behandeling ), deze kan stevig zijn. Door mijn ervaring zal ik zelden over uw grenzen heen gaan. De Thaise Yogamassage is iets milder alsook de Osteothai. Naar gelang de klachten, zal ik vaak keizen voor een combi. In overleg met u kan ik kiezen voor alleen de Acupressuur of Osteothai.

Voorwaarden en Privacy

Na jarenlang intensieve fysiotherapie en belandde ook in het revalidatiecentrum. ten gevolge van een ongeluk . Door deze alternatieve aanpak kan ik iedereen die te maken heeft met (chronische) pijnklachten Marco van harte aanbevelen om eens een dergelijke behandeling te gaan proberen. Gewoon doen!!”

Barbara, feb 2015

Wat een geweldige stretch is Thaise Massage. Een schouder waar RSI in zat en nooit meer helemaal kon bewegen, is met de THaise Stretch massage van Marco Timmers helemaal losgekomen! Een geweldige ervaring!! Marco werkt met handen en voeten en laat mij mijn probleem met die schouder eruit ademen. In en Uit en de stretch wordt steeds krachtiger en opeens laat het lichaam de verkramping los! Je voelt de spier stretchen op een natuurlijke manier! Mooi Werk hoor! Zonder over de grenzen van mijn lichaam te gaan!!!! Helemaal LOS ook nog na enkele dagen!!! Thanks xxxx!"

Marian, feb 2015

De massages van Marco doen er echt toe. Ze helpen mij ontspannen maar verhelpen ook mijn blokkades (klachten) in schouders, nek en armen. Voor dat ik met de massages bij Marco begon had ik last van een minder goed gehoor en de eerste tekenen van RSI. Ik ga nu elke week en die regelmaat zorgt er voor dat ik me weer echt vitaal voel!

Tolja, maart 2016

Contact

(+31) 645794721

marco@thaimar.nl

 

Openingstijden

Ma – Di —Woe  9:00u – 12:00u
Do – Vrij — 9:00u – 17:30pm
Avonduren  — evt in Afspraak. 

Thaimar

Thaimar, Verlaatstraat 10
Breda, 4812 AM

[

Share This
Call Now Button