Burnout.

Behandeling bij Thaimar zorgt  voor een grotere vitaliteit en energie.

Voorbeeld van een Osteothai.

In de video is een Osteothai, dynamische massage te zien. Bij een burnout kies ik vaak voor een combi van een Osteothai en Thaise Acupressuurbehandeling. De Osteothai wordt uitgevoerd door een leraar Ralf Marzen, zijn website  /www.muditathaiyoga.com/

Waarom voor een Burnout bij Thaimar ?

Door onderzoek is aangetoond dat in 90% van de gevallen stress 1 van de grootste veroorzaker is van klachten. Burnout is bij uitstek een stress gerelateerde klacht.

Thaise Acupressuur en zeker in combinatie met Osteothai en Thaise Yogamassage staat garant voor een succesvolle behandeling. Bij Thamar kunt u terecht voor zo’n behandeling.

w

Chat met een expert

Lukt een chat niet, probeer het met een whatsapp, sms, telefoon of email of boek online

Wat kunt u verwachten bij uw eerste afspraak

Thaimar heeft een aantal locaties. Op dit moment wordt het meeste gebruik gemaakt van de thuispraktijk.  We kunnen altijd gebruik maken van de locatie : “Yogacentrum Yogasite , dr Struijckenstraat”, indien gewenst. 

 

Uitgebreide Intake

Bij de eerste afspraak, bouw ik tijd in voor een intake. Vaak stuur ik na de eerste afspraak een uitgebreide intakeformulier op. Die kunt u invullen en naar ons toe mailen. Met dit formulier kan ik het probleem, en allerlei achterliggende problemen, of probleempjes goed in kaart brengen. Dit is een belangrijk onderdeel van de holistische aanpak.  Naast de Intake is er ook de eerste behandeling. Ook de behandeling zal zoveel mogelijk 60 min in beslag nemen. Dat ligt aan de duur van de intake. 

Plan van aanpak, de duur ( incl uitleg)

Tijdens de eerste behandeling zal ik de voorlopige plan van aanpak met u bespreken en voor zover mogelijk ook de aantal behandelingen.

Burnout

Thaise massage Therapie bij burnout 

Burnout klachten, en vermoeidheid kunnen prima verholpen met Thaise massage Therapie. Samen met de klant gaan we op zoek naar het ontstaan gedurende de voorliggende jaren. De jarenlange chronische stress  ( oa werkdruk), het weinig rusten  liggen hier vaak aan ten grondslag. Dit zijn slechts een paar van de oorzaken.  Zie  ivm de stress ook mijn blog Bijnieruitputting 

Echter door Thaise Massage Therapie keert uw vitaliteit weer redelijk snel terug. Er zijn vaak wel een aantal behandelingen nodig. Burnout klachten ontstaan ook na tientallen jaren van chronische stress.

Wat is

Een definitie: “Het uitsterven van motivatie of stimulans, vooral wanneer iemands toewijding aan een doel of relatie niet de gewenste resultaten hebben”. Burnout heeft veel overeenkomsten met een depressie, en angststoornissen. Het is een niet erkende of gekwalificeerde stoornis. Symptomen van een burnout zijn :

  • minder fysieke energie
  • emotionele uitputting
  • verminderde weerstand
  • minder investering in persoonlijke relaties
  • steeds pessimistischer denken
  • meer ziekteverzuim en ineffcienter werken

Door menig werkgever wordt bij burnout verondersteld, dar er op mentaal niveau er iets aan de hand is. Maar het gaat juist gepaard met veel lichamelijke ongemakken en spanningen. En er gaat jarenlange (werkstress) aan vooraf. De werkgever zet werknemer vaak onderdruk om binnen enkele weken of maanden weer te werken. De werkgever heeft er geen notie van dat genezingsproces soms wel 2 jaar in beslag kan nemen. Door de druk snel aan het werk te gaan, vertraagd hij juist het proces.

Zo heeft men volgens de Chinese Geneeskunde jarenlang teveel aan Yang gehad. Eigenlijk komt het Yin nauwelijks aanbod. Bijvoorbeeld  voelt men zich al schuldig vaal, wanneer men zelfs al een beetje rust neemt.

Volgens de Traditionele Chinese geneeskunde is een balans van Yang en Yin belangrijk voor een goede gezondheid.  Zie ook mijn blog  meditatie, boedhisme en creeren van geluk

 

Wat wordt er behandeld?

In mijn praktijk en bij massagepraktijk Prevente ( in Healthcity Oisterwijk , ) behandel ik al geruime tijd mensen met burnout klachten. Meestal met succes. Echter zijn er binnen de Thaise Massage verschillende soorten behandelingen mogelijk. Zo kan samen met u worden bekeken, welke het meeste aanslaat. Zo blijft het maatwerk.

Duur van de behandeling

De duur is afhankelijk van de ernst van de klachten en hoelang deze bestaan. Maar de  Thaise Yogamassage Therapie is een uiterst efficiente geneeswijze. Ook wordt, behalve het wegnemen van de klachten, de flexibiliteit en vitaliteit van de klant verhoogd.

 

Maatwerk, iedereen is uniek

Iedereen is uniek. Niet 1 migraine is hetzelfde. Zo ook bij RSI en frozen shoulders. Er zijn altijd meerdere aanpakken, soorten behandelingen mogelijk. Ik zal veel varieren. De meest succesvolle behandeling zal ik ook het meeste bij u toepassen. Maar vaak is variatie juist goed. 

De massage, de behandeling

De behandeling vindt plaats op een mat. Bij uitzondering kan daarvan worden afgeweken. Tijdens de behandeling heeft u zoveel mogelijk soepele kelding aan. Het is een drukpuntmassage, ( Thaise Acupressuur behandeling ), deze kan stevig zijn. Door mijn ervaring zal ik zelden over uw grenzen heen gaan. De Thaise Yogamassage is iets milder alsook de Osteothai. Naar gelang de klachten, zal ik vaak keizen voor een combi. In overleg met u kan ik kiezen voor alleen de Acupressuur of Osteothai. 

Voorwaarden en Privacy

Na jarenlang intensieve fysiotherapie en belandde ook in het revalidatiecentrum. ten gevolge van een ongeluk . Door deze alternatieve aanpak kan ik iedereen die te maken heeft met (chronische) pijnklachten Marco van harte aanbevelen om eens een dergelijke behandeling te gaan proberen. Gewoon doen!!”

Barbara, feb 2015

Wat een geweldige stretch is Thaise Massage. Een schouder waar RSI in zat en nooit meer helemaal kon bewegen, is met de THaise Stretch massage van Marco Timmers helemaal losgekomen! Een geweldige ervaring!! Marco werkt met handen en voeten en laat mij mijn probleem met die schouder eruit ademen. In en Uit en de stretch wordt steeds krachtiger en opeens laat het lichaam de verkramping los! Je voelt de spier stretchen op een natuurlijke manier! Mooi Werk hoor! Zonder over de grenzen van mijn lichaam te gaan!!!! Helemaal LOS ook nog na enkele dagen!!! Thanks xxxx!"

Marian, feb 2015

De massages van Marco doen er echt toe. Ze helpen mij ontspannen maar verhelpen ook mijn blokkades (klachten) in schouders, nek en armen. Voor dat ik met de massages bij Marco begon had ik last van een minder goed gehoor en de eerste tekenen van RSI. Ik ga nu elke week en die regelmaat zorgt er voor dat ik me weer echt vitaal voel!

Tolja, maart 2016

Contact

(+31) 645794721

marco@thaimar.nl

 

Openingstijden

Ma – Di —Woe  9:00u – 12:00u
Do – Vrij — 9:00u – 17:30pm
Avonduren  — evt in Afspraak.

Thaimar

Thaimar, Verlaatstraat 10
Breda, 4812 AM

[

Share This
Call Now Button