Atlascorrectie.

Behandeling bij Thaimar neemt spanning en zorgt voor een betere stand van de atlas en geeft een bevrijdend gevoel.

Voorbeeld van een Migraine behandeling

In de video is een Thaise Acupressuur behandeling te zien van Migraine. Een atlascorrectie kan onderdeel uit maken van Migraine behandeling

Waarom voor een Atlascorrectie bij Thaimar ?

Eeen dislocatie van de Atlas kan ontstaan bij de geboorte, bij stress, val, hersenschudding, verkeerde werkhouding . Iedereen heeft er min of meer last van.  Een dislocatie kan allerlei klachten tot ernstige fysieke en menatle problemen ten hevolge hebben.

Thaise Acupressuur en zeker in combinatie met Osteothai kan in de meeste gevallen tot een succesvolle behandeling leiden. Bij Thamar kunt u terecht voor zo’n behandeling.

w

Chat met een expert

Lukt een chat niet, probeer het met een whatsapp, sms, telefoon of email of boek online

Wat kunt u verwachten bij uw eerste afspraak

Thaimar heeft een aantal locaties. Op dit moment wordt het meeste gebruik gemaakt van de thuispraktijk.  We kunnen altijd gebruik maken van de locatie : “Yogacentrum Yogasite , dr Struijckenstraat”, indien gewenst. 

 

Uitgebreide Intake

Bij de eerste afspraak, bouw ik tijd in voor een intake. Vaak stuur ik na de eerste afspraak een uitgebreide intakeformulier op. Die kunt u invullen en naar ons toe mailen. Met dit formulier kan ik het probleem, en allerlei achterliggende problemen, of probleempjes goed in kaart brengen. Dit is een belangrijk onderdeel van de holistische aanpak.  Naast de Intake is er ook de eerste behandeling. Ook de behandeling zal zoveel mogelijk 60 min in beslag nemen. Dat ligt aan de duur van de intake.

 

Wat is

Migraine is een chronische aanvalsgewijze (hersen)aandoening waarbij hoofdpijnaanvallen gepaard kunnen gaan met misselijkheid, overgevoeligheid voor licht of geluid, of uitvalsverschijnselen (een zogenoemde ‘aura’).

De kenmerken bestaan uit 4 fasen: waarschuwings-, aura-, hoofdpijn-, herstelfase. De kloppende hoofdpijn kan 4 tot 72 uur aanhouden en kan gepaard met misselijkheid. Kenmerken van  aurafase ( 5 – 60 min) zijn: – lichtflitsen, vlekken, sterretjes gezichtsvelduitval, tintelingen ( gezicht, been. arm).

Het kan leiden tot ernstige beperkingen in functioneren. De ernst duur en frequentie verschilt per patient.

Plan van aanpak, de duur ( incl uitleg)

Tijdens de eerste behandeling zal ik de voorlopige plan van aanpak met u bespreken en voor zover mogelijk ook de aantal behandelingen.

Plan van aanpak

In mijn praktijk heb ik al diverse klanten een atlascorrectie gegeven. Door gebruik te maken van een combi van Thaise Accupressuuurbehandelingen en Osteothai. Het kan een enorme bevrijding in de nek betekenen. 

.

Duur van de behandeling

De duur is afhankelijk van de ernst en hoelang de behandelde er mee loopt. Het blijft maatwerk. . Binnen de  Thaise Yogamassage Therapie kan men hier veel aan doen. Naast het wegnemen van de klachten kan de flexibiliteit en ook vitaliteit worden verhoogd.

 

Maatwerk, iedereen is uniek

Iedereen is uniek. Niet is hetzelfde. Zo ook bij , migraine , RSI en frozen shoulders, burnouts en atlascorrecties. Er zijn altijd meerdere aanpakken, soorten behandelingen mogelijk. Ik zal veel varieren. De meest succesvolle behandeling zal ik ook het meeste bij u toepassen. Maar vaak is variatie juist goed.

De massage, de behandeling meer .....

De behandeling vindt plaats op een mat. Bij uitzondering kan daarvan worden afgeweken. Tijdens de behandeling heeft u zoveel mogelijk soepele kelding aan. Het is een drukpuntmassage, ( Thaise Acupressuur behandeling ), deze kan stevig zijn. Door mijn ervaring zal ik zelden over uw grenzen heen gaan. De Thaise Yogamassage is iets milder alsook de Osteothai. Naar gelang de klachten, zal ik vaak keizen voor een combi. In overleg met u kan ik kiezen voor alleen de Acupressuur of Osteothai.

Alernatieve Aanpak

Met Thai Acupressure en via osteothai is veel te doen aan een dislocatie van de atlas en kan Atlascorrectie op eem goede manier toepassen. Rondom de atlas is er sprake van veel spieren, spieraanhechtingen, aan schedel en wervels.  Door trauma , komen deze spieren onder spanning en wordt een dislocatie ( verder) bevorderd.  Via Thaise Acupressure ( Healing Treatments), en icm Osteothai kan de atlas dislocatie en problematiek vrij succesvol worden aangepakt.  

Thai Acupressure Treatments heb ik geleerd bij Kung Naphat Paesuwan. Zijn website Dhammanamai

Voorwaarden en Privacy

Na jarenlang intensieve fysiotherapie en belandde ook in het revalidatiecentrum. ten gevolge van een ongeluk . Door deze alternatieve aanpak kan ik iedereen die te maken heeft met (chronische) pijnklachten Marco van harte aanbevelen om eens een dergelijke behandeling te gaan proberen. Gewoon doen!!”

Barbara, feb 2015

Wat een geweldige stretch is Thaise Massage. Een schouder waar RSI in zat en nooit meer helemaal kon bewegen, is met de THaise Stretch massage van Marco Timmers helemaal losgekomen! Een geweldige ervaring!! Marco werkt met handen en voeten en laat mij mijn probleem met die schouder eruit ademen. In en Uit en de stretch wordt steeds krachtiger en opeens laat het lichaam de verkramping los! Je voelt de spier stretchen op een natuurlijke manier! Mooi Werk hoor! Zonder over de grenzen van mijn lichaam te gaan!!!! Helemaal LOS ook nog na enkele dagen!!! Thanks xxxx!"

Marian, feb 2015

De massages van Marco doen er echt toe. Ze helpen mij ontspannen maar verhelpen ook mijn blokkades (klachten) in schouders, nek en armen. Voor dat ik met de massages bij Marco begon had ik last van een minder goed gehoor en de eerste tekenen van RSI. Ik ga nu elke week en die regelmaat zorgt er voor dat ik me weer echt vitaal voel!

Tolja, maart 2016

Contact

(+31) 645794721

marco@thaimar.nl

 

Openingstijden

Ma – Di —Woe  9:00u – 12:00u
Do – Vrij — 9:00u – 17:30pm
Avonduren  — evt in Afspraak. 

Thaimar

Thaimar, Verlaatstraat 10
Breda, 4812 AM

Share This
Call Now Button